Eski yıllarda oldukça fazla bir şekilde kullanıcıya sahip olan ve kaliteli bir şekilde ilerleyen mynet sohbet 1995 yılının başında kurulmuş ve sizlere hizmet etmiştir. Sohbet sitelerinin bir bir çoğalmasıyla birlikte mynet de kullanıcı sayısı olarak azalma yaşanmış ve bunun üzerine kapatılma kararı alınmıştır. Peki Mynet sohbet neyi amaçlamıştır, sizlere nasıl hizmetlerde bulunulmuştur, bunları bu yazımız da içten bir şekilde sizlerle paylaşmak istiyorum, Mynet oldukça köklü bir sohbet platformudur gerçek arkadaşlıkların gerçek ilişkilerin ve kaliteli insanlardan oluşan bir ağ düşünün işte Mynet sohbet bunların tam karşılığıdır sizlere ücretsiz olarak en kaliteli şekilde hizmet sunan ve bununla da kalmayarak sizlere bir çok özellik sağlayarak mynet oyun, mynet haber , mynet radyo gibi daha bir çok odası ile hit bir sohbet sitesi oluşturmuştur. Bizler de sizlere o eski günlere geri dönebilmeniz ve özlediğiniz mynet platformunu tekrar aktif bir hale getirdik, kullanışlı web ara yüzümüz ile sunucuya giriş yaparak mynet odasında dilediğiniz gibi muhabbet edebilir ve eski mynet kullanıcıları ile bir araya gelerek hasret giderebilirsiniz gelin ve eski günleri konuşalım ne dersiniz ?

Mynet Sohbet Odası Kuralları Ve Gereklilikleri

Mynet sohbet odalarının da belli başlı kuralları vardır. Hiyerarşiyi sağlamak ve insanların güvenle sohbet edebilmelerinin zeminini hazırlamak için konulmuş ve oldukça da önemli kurallardır gelin maddeler halinde bu kuralları bir okuyalım.Türkiye Cumhuriyeti anayasasına uygun bir şekilde davranmak zorundasınızdır ve buna uygun davranışlar sergilemelisiniz.Din, dil, ırk ayrımı yapmak ve onları aşağılayıcı şekilde davranış sergilemeniz kesinlikle yasaktır.Diğer mynet sohbet kullanıcılarını rahatsız edici şekilde davranışlar sergilemeniz yasaktır arkadaşlar.Mynet odası genelinde argo, konuşmak, ve diğer kullanıcılara küfürler etmek yasaktır ve gerekli bütün işlemler yönetici arkadaşlar tarafından yapılarak cezalandırılacaksınız.

Mobil Sohbet

Mynet platformuna akıllı telefonlarınızdan rahat bir şekilde giriş sağlayabilirsiniz nasıl mı ? Mobil uyumlu web ara yüzümüze giriş yaparak burada bulunan şablona rumuzunuzu ve varsa şifrenizi girerek sohbette bağlan seçeneğine tıklayarak rahat bir şekilde mobil sohbet odalarına bağlanabilir ve kullanışlı ara yüzümüz ile saatlerce dilediğiniz gibi sohbet edebilirsiniz.